torsdag 18. juni 2009

Temporitt

Er i Lofoten nå på en rorbu og har ikke mye tid til disposisjon før festmiddagen på Svolværs nyeste og trolig beste restaurant (åpner kl 20 i kveld!!). Har akkurat hørt et kolossalt imponerende fordrag av tusen kunstneren Jan Vincent Johannessen ("Kunsten å Leve")- den mannen bør oppleves dersom dere får muligheten en gang.

Så til temporittet:
Var en grei opplevelse for oss tre som ikke har erfaring med sånt fra tidligere. Arne Aadland, Anders Finne og meg selv. Vi hadde alle montert tempobøyler på sykkelen, men dette var da det eneste ekstra utstyret vi hadde. Jeg kjente søndagens ritt godt i spesielt baken og oppdaget nye muskelgrupper der bak da rittet var slutt. Vi kom inn på 55 minutter og kune gjerne kjørt litt mer på i spes. nedoverbakkene. Det er muligens bedre å ikke skifte så ofte plass nedover for da går mye bort i selve skiftet. Øverland, Matland og Larsen kom inn på 48:37 og var overlegne. Rittet var et fint arrangement og Åsane Cycle klubbs ildsjeler gjorde som vanlig en god jobb.

1 kommentar:

  1. En liten rettelse. Det var ikke Arne Aadland, men Frank Aadland. Begge driver de med buss, men sist jeg så Arne Aadland hade han ikke sykelfysikk :-)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.